Grenzend aan een prachtig bos met groot buitenterrein

  • 9 slaapkamers
  • vanaf 10 - 21 personen
  • Huisdieren niet toegestaan
  • 3 badkamers
  • Aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Gerdy weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Deze accommodatie is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Gerdy. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Gezellige groepsaccommodatie met 9 slaapkamers gelegen in Brabant. Een verbouwde boerderij uit de jaren ’30 waarbij de authentieke sfeer is behouden en tegelijkertijd is voorzien van een modern interieur en moderne voorzieningen. U als gast komt bij ons op de eerste plaats, gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. De accommodatie is geheel toegankelijk voor mindervaliden.

De accommodatie heeft een grote leefruimte met een riante keuken voorzien van een kookeiland waar volop ruimte is om heerlijk te kokkerellen. Aan de lange houten eettafel kan gezamenlijk gegeten worden. Centraal in deze ruimte staat een sfeervolle vrijstaande haard met ernaast een kinderspeelhoekje. Via de grote tuindeuren in de leefruimte gaat u naar het terras.

De accommodatie is rolstoel toegankelijk. Zo zijn er nauwelijks drempels, brede deuren en is de badkamer ruim van opzet met een aangepaste toilet en wastafel.

Buiten heeft u de beschikking over een ruim terras met prachtig uitzicht. Verder is er een mooi buitenterrein (deels verhard en goed verlicht), zijn er speeltoestellen, een jeu des boules baan en tafeltennistafel. Aangrenzend een prachtig bos met op loopafstand ‘de kuilen’ waar je lekker kan zwemmen en genieten van de mooie natuur. Op ons terrein staat een dierenverblijf met enkele kleine aaibare dieren, geitjes, konijn en kippen.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
In totaal zijn er 9 slaapkamers allemaal voorzien van wastafel.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 2: 1x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Badkamer met 2 douches, aangepast toilet en aangepaste wastafel
3 losse toiletten
Boven:
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Badkamer met douche en wastafel
Badkamer met douche en wastafel
2 losse toiletten
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
De groepsaccommodatie ligt in ‘het land van Cuijk’ in Noord Brabant. In de omgeving zijn legio mogelijkheden voor kinderen en volwassenen. Het gebied leent zich uitermate goed om te fietsen en te wandelen. Zo heeft de Maas een grote invloed op het landschap van Noordoost-Brabant.
Direct contact met de verhuurder.